Obećavajuće i napeto: Stigle prve reakcije fanova na novi spin-off The Walking Deada

Screenshot: YouTube

SINOĆ je prikazana prva epizoda nove The Walking Dead serije s Darylom Dixonom u glavnoj ulozi.

The Walking Dead: Daryl Dixon je spin-off serija smještena u svijet živih mrtvaca. Radnja prati najdražeg lika fanova Daryla kako se u Francuskoj snalazi u novim avanturama. Dixon pokušava pronaći put kući, no prije toga mora pomoći jednoj djevojčici koja bi mogla biti ključ za spas čovječanstva.

 

Prva epizoda serije emitirana je sinoć na televizijskom kanalu AMC. Nakon što su kritičari ostavili svoja mišljenja o seriji, većinom pozitivna, na red su došli fanovi. Sudeći prema recenzijama na Rotten Tomatoesu, oni su i više nego zadovoljni, navodeći da je ovo ono što su tražili dugi niz godina od glavne serije.

"Volim Daryla i prva epizoda je savršena. Napeta, vjerna liku i snimljena drugačije od TWD-a", kaže jedan fan.

"Prvi istinski dašak života godinama u svijetu živih mrtvaca. Prva epizoda je definitivno krenula u pravom smjeru kako bi se iskazala kao serija", komentar je drugog fana.

"Obećavajuće i vizualno prekrasna serija s puno toga što možemo očekivati u The Walking Dead svijetu", tvrdi treći.

"Mislim da je prva epizoda bila savršeni uvod u Francusku. Normanova izvedba je odlična i konačno ima dubinu koja je nedostajala u posljednjim sezonama The Walking Deada. Clémence Poésy je također bila sjajna. Čini se kao da su se stvarno potrudili kako bi nam što detaljnije prikazali seriju", napisala je četvrta osoba.

The Walking Dead: Daryl Dixon ima ukupno šest epizoda. Na stranici Rotten Tomatoes ocjena kritičara je 79%, dok je kod publike nešto veća - 84%. Glavnu ulogu u seriji ima Norman Reedus, a s njim još glume Clémence Poésy, Laïka Blanc-Francard i Anne Charrier.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.