Jeste li znali da postoji film Titanic II? Ocjene su mu katastrofalne

ZNAMO kako Titanic završava i jasno je da nije baš pogodan za snimanje nastavaka, a ipak je i to nekome palo napamet.

Još 2010. snimljen je Titanic II. On zapravo nije nastavak priče o Jacku i Rose, već mockbuster originalnog filma koji je zaludio svijet kada je objavljen 1997. godine.

Radnja je smještena 100 godina nakon prvog putovanja originalnog Titanica i uključuje još jedno luksuzno krstarenje koje kreće preko Atlantika, samo ovaj put od New Yorka do Southamptona, a ne obrnuto. Ovoga puta stvari su puno dramatičnije jer ne dolazi do slučajnog sudara sa santom leda, već je posada upozorena na tsunami koji baca veliku santu leda ravno u brod i ozljeđuje mnoge putnike. Potom eksplodiraju brodske turbine i izbija požar. Ubrzo se brod počinje naginjati prema oceanu spreman za sudbinu sličnu onoj kakva je zadesila njegovog prethodnika.

Sudeći po ocjenama, riječ je o filmu katastrofe koji stvarno naginje katastrofi. Počnimo s IMDB-om, gdje je film zaradio slabih 1.6/10. Ništa bolje nije prošao ni na Rotten Tomatoesu, gdje ima samo 15 posto pozitivnih ocjena.

Jedini razlog zbog kojeg su neki pozitivno ocijenili film je njegovo trajanje od sat i trideset minuta, što je upola manje od originalnog Titanica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.