Chris Pine nije izgledao dovoljno dobro za ulogu u ovoj hit-seriji iz ranih 2000-ih

Foto: EPA

PRIJE NEGO što se proslavio ulogom kapetana Jamesa T. Kirka u rebootu Zvjezdanih staza, Chris Pine bio je na audiciji za jednu od najpoznatijih tinejdžerskih serija svih vremena, no zbog svog izgleda nije uspio dobiti ulogu, piše Deadline. 

Chris Pine natjecao se za ulogu Ryana Atwooda, glavnog lika serije The O.C., koja se prikazivala od 2003. do 2007. godine. No casting redatelj hit-serije Patrick Rush otkrio je da je Pinea morao odbiti zbog klasičnog tinejdžerskog problema - akni. 

Ben Mackenzie u ulozi Ryana Atwooda Screenshot: Youtube/Fox

"Mrsko mi je ovo reći, ali istina je: Chris Pine je bio u tim godinama kada je imao velike probleme s kožom. I u tom trenutku to je izgledalo nepremostivo", objasnio je Rush. "Kao klincu koji je odrastao s užasnom kožom to mi je slomilo srce. Ali sada je sve u redu s Chrisom Pineom. Dobro je on", dodao je.

Ulogu Ryana Atwooda na kraju je dobio Ben Mackenzie, no Pineu nije trebalo dugo da se probije. Pojavio se u serijama Hitna služba (ER) i CSI: Miami, a par godina kasnije proslavio se ulogom u hit-komediji Princezini dnevnici 2 (The Princess Diaries 2: Royal Engagement).

Posljednji film u kojem smo gledali Pinea bio je Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, a posudio je glas i u Disneyjevom najnovijem animiranom filmu Wish. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.