Kašica od jabuke s cimetom i rižinim pahuljicama
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Shutterstock
KORIŠTENJE organskog cimeta preporučuje se nakon navršenog osmog mjeseca. Cimet je poznat po tome što je bogat kalcijem i željezom, a odlično se slaže s jabukama koje su bogate vitaminom C i antioksidansima.
Sastojci:
1 jabuka
200ml vode
1/2 žličice cimeta
1 žlica rižinih pahuljica
Priprema:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jabuku ogulite i očistite i kuhajte dok potpuno ne omekša, ubacite u blender i dodajte cimet.
Kako bi razrijedili kašicu, dodajte malo vode u kojoj se jabuka kuhala.
Ako je kašica prerijetka ubacite 1 žlicu rižinih pahuljica.
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati