Liječnik riješio dilemu treba li kečap držati u hladnjaku

DOKTOR Zac Turner je u kolumni za News Corp riješio dilemu koja je predmet rasprave milijuna kućanstava na svijetu - treba li kečap držati u hladnjaku?
Na pitanje čitatelja gdje idu neke od naših omiljenih namirnica, uključujući kečap, maslac od kikirikija i džem od malina, liječnik je iznio svoju presudu.
"Ni kečap, ni džem, ni maslac od kikirikija ne moraju biti u frižideru", presudio je liječnik. Dodao je da kečap i slični umaci, poput BBQ umaka i senfa, ne moraju biti u frižideru zbog svoje visoke kiselosti. Također, dodao je i da se te namirnice u frižideru ne moraju držati ni nakon što se otvore jer je rast bakterija u njima gotovo nikakav.

Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati