Kako izgleda spoj craft piva i ukusne hrane? Saznajte ovog petka u ReUnionu
REUNION restoran hotela Canopy by Hilton je na zagrebačkoj gastronomskoj sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina, craft piva i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica.
Ovog petka, 12. travnja u 20 sati, najavljuju posebnu tematsku večeru, koju priprema glavni chef ReUnion restorana Marinko Topalović uz podršku svog tima, a cijena menua od pet slijedova uz craft piva je samo 290 kuna.
Uparivanje craft piva I ukusne hrane, ReUnion restoran, petak, 12. travnja u 20 sati
Chicharon & Pivski mlinci
5th Element ABA; Pivovara Daruvar
----o----
Rižoto s dimljenom cvjetačom, confitirani pačji batak sa čipsom pačje kožice
Pozoj; Zmajska pivovara
-----o-----
Vongole poširane crnim pivom Porter Zmajsko sotirane na beurre noisette i korici limuna
Citrus IPA; Garden Brewery
-----o-----
Creekstone goveđi Black Angus Flank odrezak u lardu
Rosti od krumpira s pečenim maslinama
Salata od mladog luka s vrhnjem
RIS; Zmajska pivovara
-----o-----
Tart od tamne čokolade, tostirani kakaovac
Chocolate & Peanut Butter Stout
Garden Brewery
Cijena po osobi 290 kn
Više informacija možete dobiti u restoranu ReUnion, Ulica kneza Branimira 29, Hotel Canopy by Hilton Zagreb, na e-mail adresi fdsupervisor@canopyzagreb.com ili na broj telefona 01 4559 518.
bi Vas mogao zanimati
Uvjetima korištenja i Pravilima o privatnosti