Slana riba u slatkom
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: 123rf
GLAVNI sastojak našeg recepta je morska riba. Prirodno slano meso ribe savršeno odgovara uz slatki sir.
Ne vjerujete?
Isprobajte!
GLAVNI sastojak našeg recepta je morska riba. Prirodno slano meso ribe savršeno odgovara uz slatki sir.
Ne vjerujete?
Isprobajte!
Sastojci:
1 orada (300-400 g)
150 g posnog sira
30 g vrhnja za kuhanje
2 jaja
sol
stevia
Priprema:
1. Ribu očistite i osušite suhom krpom
2. Štapnim mikserom umiksajte posni sir, vrhnje za kuhanje, 2 bjelanjka i 1 žutanjak, prstohvat soli te pola čajne žlice stevije u prahu
3. Oradu stavite u posudu za pečenje i prekrijte pripremljenom smjesom
4. Izmutite žumanjak te ga ravnomjerno prelijte po smjesi
5. Posudu prekrijte aluminijskom folijom
6. Pećnicu zagrijte na 200 °C, umetnite posudu i pecite 20 min, nakon čega skinite foliju i nastavite pečenje još 10 min
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za prilog preporučujemo kuhanu blitvu.
Ovo jelo bogato je proteinima, ali i mastima te je idealan posljednji obrok u danu.
Dodatan plus ovoga jela proizlazi iz činjenice kako ćete se dovoljno zasladiti te vam neće biti potreban desert.
Dobar tek!
Dobar tek!
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati