Poslije treninga - štrudla!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: 123rf
Sastojci:
Sastojci:
500 g bezmasne kora za savijače
2 kg jabuka
100 g bjelanjaka
Cimet
Stevia u prahu
Priprema:
1. Posudu za pečenje obložite papirom za pečenje
2. Razdvojite kore
3. Ogulite i naribajte jabuke te prema želji zasladite steviom i pospite cimetom
Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. Smjesu posložite uz rub kore te zarolajte
5. Posložene kore premažite bjelanjkom
6. PEĆNICU zagrijte na 200°C, umetnite štrudlu i pecite 30 minuta
Energetska i nutritivna vrijednost:
Količina 100 g
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nutrijent Mjerna jedinica Količina
Energetska vrijednost kcal 102,68
Masti g 0,32
Ugljikohidrati g 22,83
Proteini g 2,12
Ovo je savršen desert za poslije treninga!
Također, ne možete pogriješiti ukoliko koristite grožđani šećer, a savršenstvo slatkoće biti će ukoliko njime štrudlu pospete nakon pečenja. U našem slučaju riječ je o štrudli od jabuka, međutim, postoji veliki niz kombinacija voća koje može zamijeniti jabuke. Predlažemo vam da svakako isprobate i štrudlu s višnjama te šumskim voćem i podsjećamo vas kako navedeno voće možete pronaći zamrznuto. Za kraj napominjemo kako je zimsko doba te da s cimetom ne možete pogriješiti!
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati