Ljudi kritiziraju Millie Bobby Brown zbog izjave o konobarima: "Zvuči kao noćna mora"
GLUMICA Millie Bobby Brown, zvijezda Stranger Thingsa, kaže da je pomalo "Karen" kada je u pitanju usluga u restoranima. Imenom Karen se inače opisuje prosječna bijela žena iz radničke klase koja stvara problem zbog bilo kakve manje neugodnosti koju doživi.
"Znate što mrzim? Jako dugo čekati da naručim", rekla je Millie u voditeljicama podcasta Table Manners, Lennie i Jessie Ware.
"Već sam pogledala jelovnik u automobilu na putu do restorana. Kad mi kažu: 'Recite mi što želite piti pa ćemo se vratiti.' Ja im kažem: 'Ne, ne, ne. Stani ovdje, naručujem odmah sve. To će ti olakšati život", dodaje Millie.
Ljuti je i kad dugo čeka na izdavanje računa. "I onda ono čekanje računa... Daj da ti odmah dam svoju karticu i da mogu otići prošetati nakon jela", kaže.
Često ostavlja recenzije
Tijekom epizode podcasta također je izjavila da rado ostavlja recenzije hotelima i restoranima. "Cijeli život me ljudi kritiziraju, tako da im vraćam. Bili smo u hotelu i žena je povukla mog zaručnika u stranu govoreći mu da moramo podmiriti račun. Rekla sam joj da hoćemo, ali kad završimo s boravkom. Rekla nam je da 'možemo to sada riješiti'. Odgovorila sam: 'Hmmm, ne želim.'
Zato sam ostavila recenziju koja je glasila: 'Stvarno mislim da biste trebali poticati goste da dovrše transakcije na kraju svog boravka. Mislim da je to važno'", rekla je glumica.
Naišla na kritike
Dok se nekima sviđa njezina iskrenost, drugi je, pak, kritiziraju. Ispod videa na Instagramu i TikToku našlo se mnogo komentara ljudi koji pišu da Millie "nema pojma kako je biti konobar".
"Nepristojna je", "Millie zvuči kao noćna mora nakon što su objavljeni ovi videi", "Ovim govori da nikad nije morala čekati na nešto jer je privilegirana ili raditi barem sat vremena u ugostiteljstvu", "Reci mi da nikad nisi radio u ugostiteljstvu bez da mi kažeš da nikad nisi radio u ugostiteljstvu".
"Postoji razlog zašto konobari odmah ne pitaju za narudžbu jela. Odugovlače s pićem kako kuhari ne bi bili zatrpani narudžbama i vikali na njih", "Ne kužim zašto ljudi koji nikad nisu radili u ugostiteljstvu misle da trebaju biti u podcastu o hrani", neki su od komentara.
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati