Više od milijun pregleda: Žena pokazala zašto morate "pomusti" krastavac prije jela
Tekst se nastavlja ispod oglasa
NAKON što je jedna korisnica TikToka objasnila da krastavce treba "pomusti" kako ne bi bili gorkog okusa, njena snimka postala je hit na društvenim mrežama. Pregledana je više od milijun puta i ima sto tisuća lajkova.
Kako kaže korisnica TikToka basicallyperkfect, ona je za taj trik saznala od svoje šogorice te objasnila kako se to radi.
"Najprije odrežete jedan kraj krastavca te zatim trljate kraj o ostatak krastavca", pojasnila je.
Kako je trljala, tako je iz krastavca počela izlaziti bijela tekućina, a upravo ona daje gorak okus krastavcu.
Nakon toga operete krastavac kako biste uklonili svu tekućinu s njega.
Krastavci u sebi i sadrže kukurbitacin koji uzrokuje gorak okus na krajevima ploda, piše Daily Mail.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
Ovo je .
Homepage nacije.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati