Iz Šibenika poručuju: "Nije riječ o plati nego o pijatu, a cijena je u rangu kvartovskog kafića"
Foto: Tvrđava Barone/Facebook
FOTOGRAFIJA šibenske "mesne plate" se brzinom munje proširila internetom i izazvala buru negodovanja zbog cijene i izgleda.
No, Gorana Barišić Bačelić, zadužena za upravljanje šibenskom tvrđavom Barone gdje se nalazi gastro-kulturni centar u kojemu je jelo posluženo, pojasnila je za Index o čemu se zapravo radi.
"Jelo je posluženo na dasci od maslinovog drveta, a prezentaciju smo smišljali u suradnji sa chefom Zdravkom Tomšićem, sve da bismo promovirali lokalne, autohtone namirnice lokalnih proizvođača i OPG-ova", priča upraviteljica šibenske tvrđave.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
Ovo je .
Homepage nacije.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati