Super desert na brzaka: Ukusna pavlova
Foto: wish
AUSTRALSKI jednostavni desert smišljen u čast ruske plesačice u prvoj polovici prošloga stoljeća.
Sastojci:
4 bjelanjaka
220 grama šećera u prahu
2 žlice kukuruznog škroba
2 žlice bijelog octa
vrhnje za šlag
voće po želji
Postupak:
Zagrijete pećnicu na 200 stupnjeva Celzija. Istucite bjelanjke u čvrst i sjajan snijeg postupno dodajući šećer, kukuruzni škrob i ocat. Smjesu izlijte na papir za pečenje kojim ste obložili kalup za kolače. Smjesu stavite peći u pećnicu na 120 stupnjeva Celzija na 80 minuta. Po isteku vremenu isključite pećnicu i ostavite da se kolač ohladi u njoj.
Na hladan kolač dodajte šlag od vrhnja, te ga ukrasite komadićima jagoda i kivija.
Tekst preuzet s portala www.wish.hr
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati