Žena u SAD-u se autom dovezla do krive kuće, upucao je i ubio vlasnik

Foto: GoFundMe/Beth Palleschi/Nikki Thomas

MUŠKARAC iz SAD-a optužen je za ubojstvo drugog stupnja nakon što je upucao i ubio 20-godišnju ženu koja se automobilom greškom dovezla do prilaza njegove kuće. Kaylin Gillis je u subotu bila s još tri osobe u državi New York. Slučajno su se dovezli na prilaz Kevina Monahana (65) u gradu Hebronu. Kada su se htjeli okrenuti, Monahan je zapucao na auto i pogodio Gillis. 

"Ovo je vrlo tužan slučaj. Mladi ljudi su tražili prijateljevu kuću i završili kod ovog čovjeka koji je odlučio izaći s vatrenim oružjem i pucati po autu", rekao je na konferenciji za novinare šerif okruga Washington, Jeffrey Murphy. 

Nitko nije izašao iz vozila niti je pokušao ući u Monahanovu kuću 

"Incident se dogodio u ruralnom području u kojem su tijekom noći prilazi kućama često slabo osvijetljeni. Nitko iz grupe nije izašao iz vozila niti je pokušao ući u Monahanovu kuću prije nego što je otvorio vatru", kazao je šerif, a prenosi BBC

"Očito nitko iz vozila nije predstavljao prijetnju. Nije bilo razloga da se Monahan osjeća ugroženo", dodao je. Suputnici žrtve su se odvezli od kuće nakon pucnjave i potražili pomoć u obližnjem gradu, ali bolničari su proglasili Gillis mrtvom. "Monahan nije bio voljan surađivati s istragom i odbio je izaći iz svoje kuće kako bi razgovarao s policijom", objavio je šerifov ured. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.