Zbog heroina uhićeni sin liječnice i osuđivani diler

SPLITSKA policija privela je dvojicu zbog heroina. Jučer oko 19 sati u ulici Ruđera Boškovića uhvatili su 35-godišnjeg Jadrana Ostojića sa 2,4 grama heroina, a pola sata kasnije i 32-godišnji Hrvoje Pešut Guza, više puta osuđivan za dilanje. U njegovu stanu pronašli su tek nešto gotovine, a u Ostojićevu stanu zaplijenjena je i žlica s ostacima heroina. 

Guza bježao policiji skokom s trećeg kata Policijske uprave

Pešut je prije nepunih godinu dana također uhvaćen s drogom, no pušten je jer se radilo o manjoj količini. Osuđen je za dilanje s braćom Stojanović. Prije 12 godina pokušao je umaći policajcima koji su ga ispitivali na trećem katu PU splitsko-dalmatinske. Iskoristio je trenutak njihove nepažnje i iskočio kroz prozor. Daleko nije odmakao jer je slomio obje noge.

Ostojić je, pak, prije šest i pol godina teško ranjen u pucnjavi na Splitu 3. S dva metka upucao ga je bivši pripadnik 4. brigade Darijo Žaja. Navodno je problem ispao oko neke djevojke. Jadranova majka prije nekoliko godina također se našla u crnoj kronici. Osumnjičili su je da je lažirala nalaze s PTSP-om.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.