Žalac je rekla da ispred kuće roditelja nije bilo parkinga. Pogledajte sami

Screenshot: RTL

JEDNO od prvih objašnjenja ministrice Gabrijele Žalac zašto je luksuzni Mercedes E klase bio parkiran u njenom dvorištu bilo je da ispred kuće njenih roditelja nije bilo mjesta.

Iako je taj automobil, prema riječima susjeda, vozio suprug ministrice, ona je kazala da su ga njezini roditelji uzeli u najam.

Kao objašnjenje za to što je Mercedes bio parkiran u njenom dvorištu, Žalac je rekla da je "brat kod njih parkirao svoj auto pa nemaju gdje parkirati".

Kako javlja RTL, između kuće ministrice Žalac i kuće u kojoj žive roditelji ima oko četiri kilometra. Vozi se kroz centar grada, gužvu i semafore pa se postavlja pitanje zašto bi itko automobil parkirao tako daleko.

Njeno objašnjenje da nije bilo mjesta jer je brat parkirao također nema pretjeranog smisla.

Prazna ulica

Reporter RTL-a bio je danas ispred kuće njenih roditelja. Ondje je, barem danas, bilo dosta parkirnih mjesta uz cestu, a vjerojatno bi se mogao nagurati još jedan automobil u dvorište.

Uz samu cestu može se sigurno parkirati šest ili sedam automobila. Jedan je i bio parkiran kad su reporteri bili ispred kuće ministričinih roditelja. Također, s druge strane ceste vidi se dosta slobodnog mjesta, a riječ je o mirnoj, prigradskoj ulici grada koji nije poznat po nedostatku parkinga kao, primjerice, primorski gradovi ljeti.

Kad se sve zbroji i oduzme, teško je pronaći logično rješenje zašto bi netko automobil išao parkirati četiri kilometra dalje samo zato što je netko drugi parkirao svoj automobil na njihovo mjesto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.