Braniteljska zadruga Nepokoreni grad je pred stečajem, duguje 962 eura

Screenshot

Financijska agencija (Fina) podnijela je zahtjev za provedbu skraćenog stečaja nad osječkom Braniteljskom zadrugom "Nepokoreni grad" zbog neizvršenih osnova za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana i u ukupnom iznosu od 962 eura.

Braniteljska zadruga "Nepokoreni grad" je, prema sudskom registru, osnovana u listopadu 2019. upravitelj je Srećko Josić, a sjedište joj je u osječkoj Vukovarskoj ulici. Kao predmet poslovanja navedeno je više od osamdeset djelatnosti – od kupnje i prodaje roba i pružanja usluga u trgovini, oplođivanja domaćih životinja, auto-taksi prijevoza, poslovanja nekretninama, savjetovanja u vezi s poslovanjem i upravljanjem pa sve do pružanja medijskih usluga televizije i radija i objavljivanja audiovizualnog i radijskog programa.

U sklopu toga, još 2018. bio je i pokrenut Braniteljski radio "Nepokoreni grad" kojega je glavni urednik, ujedno i upravitelj zadruge Srećko Josić, predstavio kao medijsku 'pozitivnu priču za branitelje i hrvatske građane'. Braniteljski radio i dalje je dostupan na adresi braniteljski.eu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.