Vozeći u krivom smjeru tri nesreće izazvao alkoholičar koji je u ratu bio zarobljen

STANKO B. iz Sesveta kriv je za tri prometne nesreće koje je u ponedjeljak izazvao vozeći se u krivom smjeru autocestom Zagreb - Goričan. On je još uvijek u KB-u Dubrava, a u te tri nesreće ozlijeđena je još jedna osoba.

> U automobilu manijaka koji je namjerno vozio autocestom u krivom smjeru pronađena puška

56-godišnji Stanko je u posljednjih deset godina, uz ovu u ponedjeljak, izazvao još šest prometnih nesreća. Njegova tragična sudbina koja ga dovela i do alkoholizma, počinje u Domovinskom ratu, u kojem je prošao sva ratišta u Slavoniji te bio zarobljen u logoru kod Sremske Mitrovice. Taj težak ratni put donio mu je i PTSP. U ponedjeljak je u suprotnom smjeru vozio sa 2,35 promila alkohola u krvi.

Vozačka dozvola mu je ranije bila oduzeta tri puta. Jednom zbog alkoholiziranosti, kada je napuhao 2,8 promila, te još dva puta zbog prebrze vožnje i napuštanja mjesta prometne nesreće koju je izazvao. Nakon frontalnog sudara s Citroenom Jumperom, Stanko je u ponedjeljak završio u kanalu uz cestu. U bolnicu u Dubravi je prevezen s ozljedama opasnima za život, a sada je priključen na respirator.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.