VIDEO Vijećnicima iz Segeta prijetili smrću: "Izađe li ovo na internetu, mrtav si"

Screenshot: NL Vrime je

Nezavisni vijećnici Općine Seget Luka Jadrić i Ante Barada danas su nastavili s višegodišnjim prosvjedom vozeći Ulicom Petra Krešimira IV. u Segetu Donjem po propisima 20 km/h.

Iako ovog puta nije bilo trubljenja vozača kamiona, nakon što su odvezli rutu, dočekali su ih neugodan prizor i prijetnje smrću vozača kamiona.

"Ako ovo završi na internetu… mrtav si!"

Vozač je pred ulaz u kamenolom stao, došao do suvozačevog prozora i izjavio iduće riječi: "Ako ovo završi na internetu… mrtav si!"
Nakon izgovorenih prijetnji vozač kamiona otuđio je mobitel vijećniku Anti Baradi te mu je ponovio prijetnju. Vozač je nakon upozorenja da je otuđio imovinu vratio mobitel.

Nezavisna lista – Vrime je! spomenutu vožnju po propisima provodi zato što je i sam Državni inspektorat Republike Hrvatske utvrdio nepravilnosti u dopisu iz srpnju 2023. godine u kojem navodi kako je Općini Seget dano rješenje da se Ulica Petra Krešimira IV. zaštiti od buke koju uzrokuje prometovanje transportnih kamiona.

Općina Seget ne nudi nikakvo rješenje, iako su s ovim problemom upoznati već godinama. Nakon spomenutog incidenta vijećnici su podnijeli kaznenu prijavu protiv vozača kamiona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.