VIDEO Pokopana bivša supruga Aleksandra Vučića, na sprovodu bio i Šešelj

Screenshot: Blic

DANAS je u Beogradu pokopana Ksenija Vučić, bivša supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića. Na vječni počinak ispratili su je članovi obitelji, prijatelji i brojni političari.

Na čelu povorke bili su predsjednik Vučić i njihova djeca Milica i Danilo. Sahrani su prisustvovali i Vučićevi roditelji te mnogi političari - Goran Vesić, Ivica Dačić, Ana Brnabić, Vojislav Šešelj sa sinovima...

 

Umrla je u 56. godini

Podsjetimo, Ksenija Vučić iznenada je preminula u subotu u 56. godini. Predsjednik Srbije oprostio se od svoje bivše supruge na društvenim mrežama.

"Hvala ti što je naša Milica danas snažna i nepokolebljiva djevojka, naš Danilo pristojan i hrabar momak, hvala što si našu djecu odgojila da je najviša vrijednost biti dobar čovjek. Hvala ti što si bila moj odani prijatelj i podrška svih ovih godina, što si vjerovala i nesebično davala sve od sebe, pomagala da naša Srbija i narod idu naprijed.

Zaspala si u zagrljaju našeg sina, vjerujem da si tako željela, zagrljaj Milice i Danila bio je tvoj cijeli svijet. Počivaj u miru i veliko hvala na svemu. Tvoj Aleksandar", napisao je Vučić na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.