Video: Seksi predizborni spot zaludio Nijemce

NJEMAČKA predizborna kampanja bila je toliko ozbiljna i civilizirana da su se čak tamošnje novine raspisale o tome kako je nemoguće izdržati tako dosadnu kampanju, no sad su došli na svoje.

Iako je sve prošlo bez skandala, u medijima se posljednjih tjedana pojavio predizborni spot koji je naciju gladnu "pikanterija" konačno zadovoljio. U njemu se pojavljuje prsata, 22-godišnja studentica prava koja pjeva o svojoj odanosti Franku-Walteru Steinmeieru, vođi opozicije i njemačkom ministru vanjskih poslova.

"Dođi pod dekicu, moja mala igračko"

Djevojka poznata pod imenom "Steini Girl" zaintrigirala je cijelu naciju koja očajnički želi saznati njeno pravo ime. Obučena u vruće hlačice i tanašnu majicu 22-godišnjakinja provokativno pozira ispred zgrada gdje se nalaze sjedišta političke moći u Njemačkoj. Valja se po travi i ljubi Steinmeirovu sliku, šapćući mu "dođi pod dekicu, moja mala igračko". U spotu se spominje i aktualna premijerka koju "Steini Girl" smatra previše muškobanjastom.


Spot je vrlo profesionalno režiran, a napravljen je po uzoru na poznatu "Obama Girl" nastalu u vrijeme američkih predsjedničkih izbora koja je postala zaseban fenomen.

Stzeinmeirova stranka se brzo ogradila od spota i rekla kako nisu imali veze s tim, a sam ministar vanjskih poslova nije želio komentirati koliko mu je to pomoglo kod glasača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.