VIDEO Medvjed trčao središtem Kupresa, prepao prolaznike

Screenshot: Facebook

Automobil je prepao medvjeda, a on prolaznike kada je protrčao središtem Kupresa, gradića u jugozapadnom dijelu BiH, izvijestili su danas lokalni mediji u BiH i ponovo upozorili da se divlje životinje sve češće približavaju naseljima zbog ugrožavanja njihovih staništa. 

Slučaj sa Kupresa⏩Medvjed trči ulicama grada🙄 Vjerovatno je zalutao ili je bio u potrazi za hranom. Ishod nam nije poznat.....

Objavljuje Novi Grad Info u Ponedjeljak, 14. kolovoza 2023.

Na Facebooku je objavljen video snimljen iz automobila koji uz glasno trubljenje tjera medvjeda koji trči središtem Kupresa.

Na kraju je medvjed pobjegao od mještana

U jednom trenutku se ispred životinje pojavljuje nekoliko mještana koji isprva nisu svjesni da im se približava divlja životinja. Medvjed je ipak na kraju promijenio smjer i dao se u bijeg.

Neki korisnici Facebooka su u komentarima kritizirali vozača što je uznemirio životinju, a drugi su se šalili kako je medvjed stigao u Kupres, poznato zimovalište, da se odmori od velikih vrućina.

Divlje životinje sve češće dolaze u naseljena mjesta, a lovački savez je ranije upozorio kako je to posljedica narušavanja njihovih staništa gradnjom objekata i prolaskom motornih vozila kroz šume.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.