VIDEO Ivošević: Nikome neću dozvoliti da Hrvatsku vrijeđa

Foto: Dalmatinski portal

"OVO ŠTO HDZ radi ovih dana je novo dno hrvatske politike. Količina laži, insinuacija, iskrivljavanja je nezamisliva za sve. A tome će doći kraj. Ljudi će u nedjelju reći dosta tome.

Gospodine Mihanoviću! Vi ste jutros mom zamjeniku rekli da ga treba poslati u instituciju zatvorenog tipa. Vi ste jučer djecu koristili u vaše predizborne svrhe, namještali natječaje, poslove, bavite se korupcijom i kriminalom, a u nedjelju će vam građani reći dosta", rekao je Puljak na početku.

"Moja reakcija je bila krajnje neprimjerena 2017., ali želim naglasiti da neću dozvoliti nikome da Hrvatsku vrijeđa i stavlja u kontekst da smo mi svi ustaše i genocidan narod. Ova država i narod to nikad nisu bili. HDZ je riječi navedenog gospodina, gdje je nazvao Hrvate da su ustaše i seljačine, stavio u moja usta i mene pokušava okriviti za njegove riječi", rekao je Ivošević. 

"Mislim da sam na početku rekao da je to neprimjereno, nema opravdanja, na greškama se uči", rekao je Ivošević.

"Vlado Gotovac nam je poručio da čuvamo Hrvatsku od niskosti i mržnje. Ja poručujem građanima Splita da sačuvamo Split od niskosti i mržnje. Ja se cijeli život borim protiv govora mržnje. Neću dopustiti da se insinuacije stavljaju ljudima u usta. Ovo je bila reakcija na poruku upućenu cijelom hrvatskom narodu. Ivošević se u gradu Splitu borio za židovsku zajednicu", rekao je Puljak. "To je bilo neprimjereno, to je bila neprimjerena reakcija na optužbe da je cijeli hrvatski narod genocidan", dodao je.

"HDZ je napravio najgoru moguću stvar, podcijenio je građane Splita. Građani znaju što je HDZ radio sve ove godine i oni će im poručiti da je gotovo s kriminalom, korupcijom, namještanjem poslova. Građani će odlučiti da Grad Split postaje drugačiji grad", rekao je Puljak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.