Video: Amerikanka optužena za ubojstvo 18-mjesečne kćeri

Amerikanka iz Californije optužena je za ubojstvo 18-mjesečne kćeri čiji je nestanak prijavila prošlog tjedna, a kasnije priznala da je bacila njeno tijelo.

24-godišnja Stacey Marie Barker optužena je za ubojstvo, napad na dijete i zlostavljanje djeteta, rekli su tužitelji u Los Angelesu.

Puno verzija iste priče


Barker je tvrdila kako ju je nepoznati napadač onesvijestio i oteo njenu kćer Emmu 18. ožujka. Kasnije se sjetila događaja i pomogla je istražiteljima da pronađu dijete, čije je tijelo nađeno u grmlju pored ceste u Los Angelesu.

"U ovom trenutku, po našim procjenama, dijete je umrlo od gušenja koje mu je nanijela majka. Nakon što nam je majka dala tri, četiri različite verzije ubojstva, prestali smo joj vjerovati", rekao je glavni istražitelj u slučaju.

Barker je kasnije tijekom ispitivanja rekla kako je njena kći Emma umrla u nesreći, nakon čega se Barker uspaničila i ostavila tijelo pored ceste.

Milijun dolara jamčevine

Nick Barker, brat Stacey Marie Barker, rekao je Associated Pressu kako mu je sestra rekla da joj je kći umrla nesretnim slučajem, ali mu nije objasnila o kakvom se nesretnom slučaju radilo.

Barker je proteklih mjesec dana provela u pritvoru jer je sud odredio jamčevinu od milijun dolara zbog straha da bi mogla pobjeći. Istražitelji vjeruju kako je Emma umrla četiri ili pet sati prije nego što je njena majka prijavila nestanak.

F.M.
Screenshot: YouTube
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.