Uživljavanje u ulogu: Kerum na polaganju kamena temeljca za školu "dici" platio sladoled

IAKO MU još predstoji ljuti boj s SDP-ovim kandidatom za gradonačelnika Splita Rankom Ostojićem, poduzetnik Željko Kerum već se počeo ponašati kao prvi čovjek toga grada te je danas došao na bacanje kamena temeljca za rekonstrukciju osnovne škole u Sućidru.

Sama pojava kontroverznog poduzetnika i izglednog kandidata za gradonačelnika Splita izazvala je metež među uzbuđenim osnovnoškolcima koji su ga pohitali tražiti autogram, piše Večernji list. Kerum nije vidio smisao u potpisivanju tih papirića pa je djecu pozvao na sladoled u obližnji dućan.

Ministar Primorac ostao u drugom planu

"Treba dici dat' sladoled", rekao je Kerum te dodao kako je došao na bacanje kamena temeljca, jer ne želi gubiti vrijeme do kraja izborne utrke. Predizborno tvrdi kako će biti gradonačelnik Splita te je zainteresiran za razvoj grada.

Kamen temeljac bacio je ministar Dragan Primorac koji je dolaskom kontroverznog i novog lica na političkoj sceni Keruma, ostao u drugom planu na ovom događaju. Na skupu se Željko Kerum susreo i sa gubitnikom iz prvog kruga i gradonačelnikom Splita na odlasku Ivanom Kuretom.

I.Kri.
Foto: Vladimir Dugandžić/Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.