Uživali u hotelu u Solarisu 12 dana pa pobjegli bez plaćanja računa

DVOJE mladih turista iz BiH u hotelu Niko koji se nalazi unutar kompleksa Solaris kraj Šibenika čak 12 dana je ljetovalo - besplatno. Nisu odmor na Jadranu dobili na dar niti na nagradnoj igri, snašli su se na mnogo pragmatičniji način.

Nakon dolaska u hotel mladi je par na recepciji ostavio bankovnu karticu kao garanciju da će platiti troškove svog ljetovanja u Solarisu. Nakon što su u hotelu proveli 12 dana, jednostavno su pospremili svoje stvari i nestali.

Osoblje hotela neuspješno je pokušalo preko kartice koju su im ostavili naplatiti račun od 18.856 kuna, pa im na kraju nije ostalo ništa drugo nego pozvati policiju. Istraga nije dugo trajala. Mladi državljani BiH vrlo su brzo pronađeni te uz kaznenu prijavu izvedeni pred istražnog suca.

Obitelj iz Čakovca pokušala izbjeći plaćanje ljetovanja

Sličnu stvar je u Jadranovu kraj Crikvenice izvela jedna obitelj iz Čakovca, koja je na moru provela 10 dana u apartmanu 49-godišnje mještanke. Na kraju ljetovanja ostali su joj dužni 2.600 kuna, koje su obećali platiti preko bankovnog računa, ali s obzirom na to da to nisu učinili, i oni su zaradili policijsku prijavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.