Upišite Mini MBA na Veleučilištu studija sigurnosti

Foto: Press

Ako ste u potrazi za programom koji će vas opremiti ključnim znanjima i vještinama u području sigurnosnog menadžmenta, naš Mini MBA program Menadžerske kompetencije u području sigurnosti pruža vam upravo to – stručne alate i perspektive koje su neophodne za uspjeh u ovoj sve zahtjevnijoj industriji.

Što vam nudi Mini MBA Menadžerske kompetencije u području sigurnosti?

Ovaj program, razvijen u suradnji sa Swiss School of Business and Management (SSBM Geneva), osigurava visokokvalitetno obrazovanje koje se temelji na odličnosti švicarskog menadžmenta. Svi polaznici imat će priliku učiti od vodećih stručnjaka iz industrije, a stečena znanja mogu odmah primijeniti u stvarnim poslovnim okruženjima.

Program se fokusira na ključne aspekte sigurnosnog menadžmenta, poput:

- Napredni menadžment u području sigurnosti

- Komunikacijske strategije

- Umijeće javnog nastupa

- Pristupi rješavanju konflikata

Zašto odabrati ovaj program?

- Brže napredovanje u karijeri – Naš Mini MBA omogućava vam stjecanje ključnih menadžerskih vještina u relativno kratkom vremenu, što vam može pomoći u bržem profesionalnom napretku.

- Praktična primjena – Naši programi temelje se na stvarnim poslovnim situacijama, čime osiguravamo da stečeno znanje možete odmah primijeniti u praksi.

Tko može sudjelovati?

Program je namijenjen svima koji žele unaprijediti svoje menadžerske kompetencije u području sigurnosti – bilo da već radite u sigurnosnom sektoru ili tek planirate zakoračiti u ovo dinamično polje.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene! Za sve detalje o upisu i prijavi, posjetite našu web stranicu ovdje ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@vss.hr. Također, možete nas nazvati na +385 (1) 4668 819 za sve dodatne informacije.

Pridružite se Mini MBA programu Menadžerske kompetencije u području sigurnosti i postanite lider u svijetu sigurnosnog menadžmenta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.