Uhićeno dvoje zagrebačkih dilera heroina i heptanona

ZAGREBAČKI policajci završili su kriminalističku obradu nad 28-godišnjakinjom i 51-godišnjakom kod kojih je pronađena veća količina heroina i heptanona.

Sumnja se kako je žena radi preprodaje kupovala i skrivala u svome stanu u Zagrebu veće količine heroina. Drogu je prepakiravala, a radi dobivanja na masi ju je miješala s punilima te prodavala na zagrebačkom narko tržištu. 28-godišnjakinja je u petak uhićena zbog sumnje da je počinila kazneno djelo zloporabe opojnih droga, a tada je policajcima predala deset zapakiranih tableta heptanona.

U njezinom stanu je pronađeno još 3,5 grama heroina, tri digitalne vage, šest vrećica sa 39,7 grama sumnjive materije nepoznatog sastava i sedam originalno zapakiranih tableta subutex. Ona je u petak 51-godišnjaku prodala 0,3 grama heroina, 120 tableta heptanona i 37 tableta subutex. U njegovoj vikendici u Samoboru je još pronađeno i 530 tableta heptanona. 28-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu dovedena u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je 51-godišnjak uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Zagrebu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.