Uhićen muškarac koji je kod Varaždina u noći usmrtio biciklista i pobjegao

Screenshot: Google Maps

POLICIJSKI službenici Postaje prometne policije Varaždin pronašli su 39-godišnjeg muškarca kojeg dovode u vezu s prometnom nesrećom koja se dogodila jutros između 1 i 3:50 u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji, a u kojoj je smrtno stradao 48-godišnji pješak.

Navedeni je priveden u policiju te će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće, piše policija. Također je pronađeno i teretno vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći te će se na istom provesti očevid i potrebna vještačenja.

Podsjećamo, kako je utvrđeno očevidom, 48-godišnjak je najvjerojatnije gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice, kojom prilikom nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom. U jednom je trenutku na njega, najvjerojatnije prednjim desnim dijelom, naletjelo teretno vozilo te ga odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu.

Čovjek umro na mjestu

Pješak je uslijed udara preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja. Na mjesto događaja izašao je i zamjenik općinske državne odvjetnice u Varaždinu koji je s policijskim službenicima proveo očevid te naložio obdukciju preminulog.

Tijelo nesretnog muškarca je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Vozač vozila je nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja a da nije pružio pomoć stradalom niti o događaju obavijestio policiju i hitnu pomoć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.