Uhićen mladić koji je Zadraninu nožem probio lubanju, pobjegao je u Slavoniju

Screenshot: Dnevnik Nove TV

POLICIJA je uhvatila mladića koji je 21-godišnjem Zadraninu lubanju probio nožem.

Radi se o 23-godišnjaku.

"Policijski službenici kriminalističke policije, Službe kriminalističke policije i Druge policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaj", piše policija.

Policija je otkrila da je mladića probo nožem. Nakon napada je pobjegao.

"Sumnjiči ga se da je 13. studenog 2021. godine oko 02.30 sati u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, prilikom verbalnog sukoba i fizičkog naguravanja između više mlađih osoba, iz džepa odjevnog predmeta izvadio nož kojim je oštećenom 21- godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu glave, nakon čega se udaljio s mjesta događaja", objavila je policija.

Mladić je uhićen u Slavoniji

Mladić je, dodaje policija, uhićen u Slavoniji.

"Tom prilikom 21-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

U sklopu provođenja izvida i prikupljanja svih relevantnih činjenica i saznanja o događaju, osumnjičeni je uhićen tijekom jučerašnjeg dana na području brodsko-posavske županije te priveden u prostorije policije. Tom prilikom od njega je oduzet preklopni nož", piše policija.

"Zbog kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja", dodaje se u priopćenju.

Otac ranije optužio policiju da ne radi dovoljno

Mladić je prije nekoliko dana pušten na kućnu njegu, a medijima je rekao da se ne sjeća napada. Njegov otac optuživao je policiju da ne radi dovoljno na slučaju.

Mladić je u razgovoru za Dnevnik Nove TV kazao da je sretan što je živ.

"Jer mi je rekao doktor, da mi je milimetar dublje stavio, kako me ubo, da mi je milimetar dublje stavio, da bi bio kraj. Da me ne bi Bog spasio više", rekao je Dujo (21).

Tvrdi da njegova ekipa i on nisu nikoga zadirkivali, a naguravanje i svađa počeli su kad je netko s mobitela počeo puštati narodnjačku glazbu. Toga se jasno sjeća, ostatka noći baš i ne.

"Ja sam stajao normalno i odjednom mi je netko s leđa došao i ubo me, tako reći, tim nožem, ne znam čime me ubo. Nisam vidio. Mi smo i malo popili, i sve to u redu, ali ja se ne sjećam tih likova", objasnio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.