U Republici Srpskoj postavljen pano u čast Putina: Predsjedniče, živ i zdrav nam bio

Foto: EPA

AKTIVISTI Udruženja građana Istočna alternativa danas su u središtu Bratunca u Republici Srpskoj postavili reklamni pano sa slikom i rođendanskom čestitkom ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu. Pano je postavljen ususret Putinovom 71. rođendanu 7. listopada. 

Predsjednik udruženja Vojin Pavlović kazao je za novinsku agenciju Srna kako ruskom predsjedniku čestitaju rođendan sa željom da "pobijedi zlo koje je okovalo svijet te ustraje u borbi protiv zapadnog fašizma i porobljavanja slobodarskih naroda", prenosi Klix.ba.

Dodik najavio posjet Rusiji

Na panou se nalazi Putinova fotografija, pored koje piše: "7. listopada, sretan rođendan, dragi naš predsjedniče, živ nam i zdrav bio!" Udruženje Istočna alternativa poznato je po svom proruskom djelovanju, ali i po podržavanju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je prethodno izjavio kako će najkasnije početkom studenog razgovarati s Putinom u Moskvi ističući kako je važno za njegov entitet "da ima takav odnos s globalnim liderom".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.