U New Yorku pronađena djevojka koja se ne sjeća niti vlastitog imena

POLICIJA u New Yorku morala je potražiti pomoć javnosti kad je suočena s pravim filmskim scenarijem. Na Manhattanu se prije dva tjedna misteriozno pojavila djevojka u dobi između 14 i 17 godina, koja kaže da se ne sjeća svog imena, niti bilo kojeg detalja iz svog života.

"Samo želim znati tko sam i što mi se dogodilo", poručuje djevojka koju zasad nazivaju Jane Doe (hrvatski ekvivalent bio bi N.N.), a policija je preko medija apelirala na građane da im se jave ukoliko prepoznaju djevojku na fotografiji.

Djevojka je pronađena u centru Manhattana oko 12:30 sati 9. listopada. Pronađena je ispred utočišta za napuštenu djecu i tinejdžere Covenant House, iako iz te organizacije tvrde da ona nije bila među njihovim štićenicima. Covenant House inače udomljuje oko 7.000 djece godišnje. Misterioznu je djevojku primijetio zaštitar utočišta i prišao joj je. Zbog njenog čudnog ponašanja odlučio je pozvati policiju.

Policajci su istog dana ispitali djevojku, ali vrlo brzo im je postalo jasno da od nje neće dobiti nikakve korisne informacije. Policija je priopćila da je djevojka u trenutku kad su je pronašli nosila zelene kamuflažne hlače, crnu košulju i crne tenisice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.