Treneru hrvatske kickboxing reprezentacije zapaljen Golf pred kućom u Kaštelima

NEVOLJE U KAŠTELIMA. Treneru hrvatske kickboxing reprezentacije i vlasniku kluba Mokk Miljenku Šarcu jutros je oko 2 sata u podmetnutom požaru pred kućom u Kaštel Kambelovcu izgorio Golf četvorka star sedam godina. Netko je automobil polio benzinom i - zapalio.

"Ogradio sam se od mafije i kriminala"

"Čuo sam kad je auto poliven. To me i probudilo. Dok sam stigao do prozora, vatra je već zahvatila cijeli automobil. Nije mu bilo spasa", kaže Miljenko.

Nije mu jasno tko mu je smjestio. Sve djeluje kao dobro poznati potpis iz podzemlja. "Ni sa kim nemam problema. Da sam makar kome odvalio šamar pa bi znao. Nitko mi ne pada na pamet. Ništa nije slutilo da bi do ovoga moglo doći", kaže Miljenko.

Od sumnjivih tipova se, kaže, maknuo, a nije se ni zaduživao kod reketara. "To jednostavno nije moj đir. Decidirano sam se ogradio od mafije i kriminala", kaže Miljenko.

Nema indicija

Policija službeno još nije otkrila što je uzrokovalo požar na njegovom Golfu. Štetu je Šarac procijenio na 40 tisuća kuna. Nije baš siguran da će policija uspjeti pronaći počinitelja. "Nažalost, ni policija ni ja nemamo nikakvih indicija tko bi mogao stajati iza ovoga", tvrdi Šarac. 

Vatra je zahvatila i grilje obližnjeg župnog ureda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.