Torcida napala Vukovarce. Sad plaču jer nisu smjeli iscrtati mural "za Vukovar"

Foto: Pixsell/Luka Stanzl/Facebook/Torcida Brač

BRAČKI ogranak Torcide oglasio se povodom napada na mladiće i djevojke u Supetru. Napali su ih sudionici Torcidina nogometnog turnira koje je pijane razjarilo što su neki od napadnutih Srbi. Brački Torcidaši, umjesto isprike ili žaljenja, na svojoj su Facebook stranici kukali jer ih je supetarska gradonačelnica Ivana Marković kolektivno kaznila stopiranjem isplate donacije za njihov turnir.

Murali kao upozorenje kome grad pripada

Nakon toga stvari postaju zanimljivije. Bračka Torcida se požalila i da im gradonačelnica nije dozvolila oslikavanje grafita "posvećenog stradanju Vukovara u Domovinskom ratu". Navijači, a posebno Torcida, posljednjih desetak godina jako voli grafite i murale. U Splitu se od proslave 100. rođendana Hajduka ne može proći više od stotinjak metara a da se na zidovima zgrada ne vidi kome taj grad pripada. Torcidi.

Gradonačelnicu označili kao izdajnicu

Slično je željela i bračka Torcida pa je ovom prilikom zaplakala što im gradonačelnica nije dozvolila da obilježe neki zid. U svom jadu izvukli su tešku artiljeriju – Vukovar.

Pokušali su time iskoristiti stradanje tog grada da bi gradonačelnicu označili kao izdajnicu. Što drugo može biti ona kojoj smeta što Torcida u Supetru traži Srbe i ona koja ne dozvoljava da Torcida oslika zid u uspomenu na Vukovar? Torcidi je Vukovar svet, bračka Torcida je donirala novac za obnovu vukovarskog vodotornja. Torcidi je Vukovar toliko svet da su pretukli dvojicu mladića iz Vukovara.

"Kao Vukovarac vam odgovorno tvrdim da nam ne trebaju grafiti nego nam treba da nas ne tuku kad dođemo iz opustošene Slavonije nešto zaraditi na moru", odgovorio je na Facebook tužbalicu bračke Torcide jedan Vukovarac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.