Titov unuk ujedinjuje srpske komuniste

SRPSKI mediji izvještavaju o ujedinjenju komunističkih stranaka u jednu koju će voditi unuk nekadašnjeg predsjednika SFRJ i lidera Komunističke partije Jugoslavije Josipa Broza, Josip Joška Broz.

Broz se nada da će se u njegovu stranku ujediniti svih 14 srpskih stranaka tog ideološkog pravca te da neće biti teško prikupiti potpise za osnivanje stranke. Kongres ujedinjenja održava se u Novom Sadu.

Ujediniti sve komuniste u Srbiji

"Ako uspijemo objediniti sve komuniste s teritorija Srbije, a vjerujem da ćemo uspjeti, imat ćemo velik broj glasača", rekao je Broz.

Broz je naglasio da na političkoj sceni Srbije ima mjesta za stranku komunističke orijentacije, budući da u Srbiji ima mnogo komunista koji su zadržali svoja uvjerenja. 

"Danas je jednostavno drugačije vrijeme, moramo se prilagoditi današnjem vremenu, europskim integracijama i svemu onome što je promjenjeno u odnosu na ono vrijeme, a to je i privatizacija i sve ovo što se dogodilo. Znači, imamo jedan osnovni cilj, a to je da ovom narodu vratimo dostojanstvo”, rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.