Tijelo dječaka koji se utopio kod Đurđevca pronađeno je na 6 metara dubine

POLICIJSKI ronioci sinoć su u 21:10 sati na jezeru Čingi Lingi kod Đurđevca pronašli tijelo nestalog 11-godišnjeg dječaka. 

Policija je danas objavila detalje o nesreći. Kažu da su dojavu o nestanku djeteta u jezeru dobili oko 19:30 sati. 

Tijelo bilo na šest metar dubine

U 21:10 sati na jezeru Čingi Lingi na udaljenosti 20 metara od obale na dubini od 6 metra ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave koprivničko-križevačke pronašli su mrtvo tijelo nestalog 11-godišnjeg djeteta.

Policija javlja i kako su na mjestu događaja obavljene očevidne radnje, a tijelo je pregledao mrtvozornik kojom prilikom nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt. Tijelo je prevezeno na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje će se po nalogu Županijskog državnog odvjetništva Varaždin obaviti obdukcija.

Nakon obavljene obdukcije i dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici će dostaviti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Nestao majci pred očima

Na kupanju je bila obitelj iz Ćurlovca kod Bjelovara - majka, dva sina i dvije kćeri. Majka je navodno bila u vodi kad je 11-godišnjak nestao u jezeru pred njenim očima.

Kupači koji su svjedočili ovom događaju rekli su da je majka u jednom trenutku počela vikati da joj se utopio sin. Dvadesetak osoba pohitalo je u vodu u pokušaju da spasi dječaka, ali u tome nisu uspjeli, javio je Podravski.hr.

Ovo je druga potraga za djetetom u samo nekoliko dana. Prošlog tjedna se u Dravi kod Bistrinaca utopio 14-godišnjak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.