Teško ozlijeđen mladić koji je zbog brze vožnje sletio u dvorište kuće

Foto: JVP Ivanić-Grad

Jučer rano ujutro u Kloštar Ivaniću dogodila se prometna nesreća u kojoj se auto okrenuo na krov, a prije toga je uletio u dvorište kuće. O nesreći su jučer na Fejsu izvijestili vatrogasci JVP-a Ivanić-Grad. Na fotografijama vatrogasaca vidi se da je vozač vozilom razvalio gotovo pola dvorišta. U nesreći je 29-godišnji vozač teško ozlijeđen.

Policija je danas izvijestila o tome kako je došlo do nesreće.

Zbog brze vožnje izgubio nadzor nad autom

"Jučer, 11. kolovoza oko 5:20, 29-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Ford Focus njemačkih nacionalnih oznaka, a kretao se kroz Kloštar Ivanić, Ulicom Stjepana Radića u smjeru sjevera. Dolaskom do blagog desnog zavoja, nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na cesti uslijed čega je prešao vozilom na traku za promet vozila iz suprotnog smjera te prednjim lijevim kotačem udario u rubni kamen i nastavio se nekontrolirano kretati zelenom površinom u smjeru sjevera.

Nakon što je vozilom prešao na kolnik Ulice svete Marije u smjeru sjevera, ponovo udara u rubni kamen na prometnom otoku, zatim ruši dva prometna znaka te kod kućnog broja 29 Ulice svete Marije udara u betonski stup, a zatim pri prevrtanju vozila, oštećuje osobni automobil marke Ford zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 73-godišnjaka, parkiran u dvorištu kuće", opisala je policija.

Ozlijeđenom 29-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dodali su.

Jutrošnja intervencija - zaprimljena dojava u 5:30 od strane Županijskog vatrogasnog operativnog centra o požaru vozila,...

Objavljuje Jvp Ivanić-GradSubota, 10. kolovoza 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.