Teške krađe u Čakovcu: Ukradeni mobitel, tenisice, suho meso i daljinski upravljač

NA PODRUČJU PU međimurske u zadnja tri dana se dogodilo nekoliko teških krađa. Prema priopćenju iz PU međimurske u Kuršancu u Ulici Matije Gupca, 29. ožujka u vremenu od 18.00 do 21.00, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz obiteljske kuće u vlasništvu 23-godišnjeg muškarca iz Kuršanca. Počinitelj je tjelesnom snagom izbio panel ploču na ulaznim vratima, te je iz unutrašnjosti otuđio mobitel, daljinski upravljač digitalnog recievera i tenisice. Za počiniteljem krađe u procijenjenom iznosu od 300 kuna se traga.

U Domašincu u Ulici Ivana Gorana Kovačića od 29. do 31. ožujka nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz gospodarske zgrade u vlasništvu 55-godišnjeg muškarca iz Domašinca. Počinitelj je otuđio dvije kutne brusilice i ubodnu pilu, a nakon toga je ušao u sušaru odakle je otuđio više komada suhog mesa. Potom je preko krova ušao u prostor garaže odakle je otuđio trimer.

U Čakovcu u Ulici Ive Andrića jučer u vremenu od 21.00 – 08.00 sati nepoznati počinitelj provalio je u šupu u vlasništvu 69-godišnjeg muškarca te je otuđio jednu plinsku bocu od 12,5 kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.