Tadić Josipoviću otpjevao Bogdanov hit "Tko te ima, taj te nema"

TIJEKOM posjeta Ive Josipovića Srbiji njegov kolega Boris Tadić priredio mu je večeru na tvrđavi Kalemegdan u Beogradu gdje se skupio zavidan broj hrvatskih i srpskih umjetnika.

Domaćini su Josipovića razgalili puštanjem skladbe "Samba de camera" za koju je on 80-ih godina dobio više nagrada. Nakon što je revijski orkestar odsvirao svoj repertoar evergreena, među okupljene su se spustili tamburaši koji su u mnogome opustili atmosferu, piše Jutarnji list.

Tadić pjevao uz tamburaše

Boris Tadić je od njih za Ivu Josipovića naručio "Vela Luku" i još nekoliko dalmatinskih pjesama. Na toj večeri Borisu Tadiću ništa nije bilo neugodno pa je u društvu Nine Badrić i Damira Urbana sve glasnije pjevao.

Srpski predsjednik je pokazao kako zna mnoge srpske narodne i starogradske pjesme, a ništa slabije mu nisu išle niti dalmatinske i slavonske pjesme. Boris Tadić je svoj koncert za Josipovića završio pjevanjem poznatog hita Zvonka Bogdana "Tko te ima, taj te nema". Zabava je trajala do dva sata ujutro.

Od poznatih hrvatskih umjetnika i estradnjaka na večeri je bio i Tonči Huljić, redatelj Hrvoje Hribar te glumci Ksenija Marinković i Sreten Mokrović. Od srpskih tu je bio Srđan Šaper, filmski redatelj Slobodan Šijan, Zafir Hadžimanov te Beba Lončar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.