Stanko Subotić Cane pod istragom zbog naručivanja dvije likvidacije?

STANKO SUBOTIĆ CANE osumnjičen je da je naručio ubojstva policijskog generala Radovana Stojičića i biznismena Vanje Bokana, piše srpski Press pozivajući se na neslužbene informacije iz Specijalnog tužiteljstva za organizirani kriminal.

"Sva neriješena ubojstva od devedesetih pa do danas predmet su pretkrivičnog postupka. O konkretnim osobama za koje se sumnja da imaju veze s nekim ubojstvom tužiteljstvo ne može govoriti", rekao je Pressu izvor iz tužiteljstva.

Radovan Stojičić Badža, general srpske policije, ubijen je 11. travnja 1997. u restoranu Mama mia u Beogradu. Vanja Bokan je likvidiran ispred svoje kuće u Ateni 17. listopada 2000. godine. Subotića se već ranije optuživalo da je odgovoran za Stojičićevo ubojstvo nakon čega je on obećao da će osobi koja bude ukazala na njegovog ubojicu dati nagradu od pola milijuna tadašnjih njemačkih maraka.

Da je ovo ubojstvo naručio upravo Cane, prvi je izjavio Ratko Knežević, bivši suradnik crnogorskog premijera Mila Đukanovića koji Subotića povezuje i s ubojstvom Ive Pukanića. Knežević je, podsjećamo, optužio Đukanovića i Subotića da su bili organizatori "duhanske mafije", te istaknuo kako su upravo ti kriminalni krugovi odgovori za ubojstva Bokana, Stojičića, Pukanića, Jusufa Bulića i Duška Jovanovića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.