Srpski silovatelj s Facebooka godinama snimao bludničenje nad dječacima i djevojčicama

U MOBITELU 43-godišnjeg Aleksandra Neškovića iz Beograda, kojega se sumnjiči za silovanje 13-godišnje M. M. iz Obrenovca, nađene su snimke bludničenja s još dvije djevojčice i jednim dječakom. Iako Nešković tvrdi kako su osobe sa snimki punoljetne, policija je na osnovu njihova izgleda uvjerena kako je riječ o maloljetnicima. Sumnja se da je Nešković u protekle dvije godine seksualno iskoristio više od 10 maloljetnika.

"Sumnjamo da je Nešković preko različitih stranica na internetu, kao što su Facebook, Karike i MySpace, upoznao i seksualno iskoristio više od 10 maloljetnika iz Beograda i šire okolice. Prema informacijama koje imamo, svoje žrtve prvo je tjerao na oralni seks, sve to snimao, a kasnije ih ucjenjivao i tjerao ih na kompletan seksualni odnos. Većinu ovih nedjela počinio je u svom bijelom Fiatu Puntu", naveo je neimenovani izvor Pressa, navodno blizak istrazi.

Nešković je policiji rekao kako mu je i silovana M. M rekla da je punoljetna te da je mislio da ima 19 godina. Navodno se susjedima hvalisao kako se seksa s nevinim djevojkama, ali oni tome nisu pridavali pažnju jer se oduvijek hvalio kako je "seksualna mašina".

Žrtvi se predstavio kao 17-godišnjak

Nešković se predstavljao kao 17-godišnji "Filip 007". Na stranicama na kojima je hvatao djevojčice pojavili su se komentari nekih od njegovih žrtava. "Jebote, pa on je i mene hvatao, slao mi je poruke da mu dam MSN. Joj, užas!", napisala je jedna 15- godišnjakinja.

Druga djevojčica je napisala: "Ne mogu vjerovati. Pa i ja sam se dopisivala s njim. Znači, strašno, a htio je upoznati i moju prijateljicu kada je došla u Beograd... Ne mogu vjerovati".

"On je i meni slao poruke i tražio mi broj mobitela i MSN!!! Đubre jedno! Sram ga bilo! Uh, što me je iznervirao! Strašno! Joj, što mi je žao te djevojke... Njega treba poslati u neku ludaru, sa pedofilima i luđacima... Ma kakvi, i to je ništa za njega!!! Pedofilčina jedna odvratna!!! Nemam riječi", napisala je još jedna od njegovih žrtava.

Supruga policajka skrivala se pred njim

Susjedi pričaju kako je Nešković svadljiv i kako nikada ništa nije radio, a uzdržava ga supruga Rada. "Pio je, a onda je po cijelu noć treštala glazba. Izlazio je na trijem svoje kuće i urlikao kao zvijer. Znao je i gol doći na prozor i pokazivati se susjedima. Rada, njegova supruga, fakultetski je obrazovana i radi u policiji. Nemaju djece. Nikome nije bilo jasno tko može biti u braku sa njim. Kada se napije često divlja, a ona se skriva u drugu sobu i zaključava. Nekoliko puta je odlazila od kuće. To što on sada priča da je ona na slikama sa dječacima je najobičnija laž. Mislim da se pokušava izvući tom pričom jer je ona policajka. Vjerujem da nije imala pojma što on radi jer je od jutra do navečer radila i često je bila na službenom putu", ispričala je jedna susjeda.

I.M.
Foto: Press

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.