Sramota: Policajac u Cvjetnom udario gospođu od 64 godine šakom u leđa

GOSPOĐA Višnja Škreblin iz Zagreba doživjela je danas izrazito neugodno iskustvo sa interventnom policijom koja je osiguravala Horvatinčićev kompleks Cvjetni. Radi se o gospođi u dobi od 64 godine.

"Stajala sam naslonjena na staklo izloga unutar kompleksa kada je došao policajac i s namjerom da me istjera van, povukao me za ruku prema izlazu. Nakon toga, udario me šakom u leđa", ispričala nam je potresena Škreblin koja se u trenutku razgovora nalazila u policijskoj postaji gdje je došla prijaviti ovaj incident.

"Sigurna sam da se radilo o jednom od policijskih šefova, jer je taj policajac držao megafon u ruci i izdavao naredbe. Pitala sam ga izvan kompleksa da mi da broj svoje značke, no to je odbio napraviti. Ipak, dao mi je ime i prezime", ispričala nam je gospođa dodavši kako je okolne fotoreportere zamolila da snime ovog policajca kako mu ne bi zaboravila lice.

Gospođa Škreblin ističe kako je stalna posjetiteljica prosvjeda protiv Horvatinčićevog kompleksa koji su se održavali u zagrebačkoj Varšavskoj ulici te je uvjerena kako ju je policajac zapamtio i zbog toga tjerao iz centra. "Ja nikoga nisam provocirala unutar centra. On je to napravio s razlogom da me izbaci vani, ali ovo nije način!", kazala nam je gospođa Škreblin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.