Splitski DP-ovac o aferi s porukama: Koriste utjecaj da bi došli do maloljetnica

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

KOALICIJA "Pokrenimo Split zajedno" (stranke u toj koaliciji su Domovinski pokret, Hrvatska demokršćanska stranka, Hrvatska stranka prava i Hrvatski suverenisti) i njihov kandidat za gradonačelnika Aris Zlodre održali su izvanrednu konferenciju za medije ispred Županijskog suda u Splitu.

 

Zahtijevaju povlačenje kandidature Ivice Puljka i Bojana Ivoševića temeljem ozbiljnih sumnji da je jedan od najbližih suradnika kandidata Puljka pokušao podvoditi maloljetnicu.

"Svjesni smo situacije koja se događa u Splitu zadnjih dana, naročito ove koja se dogodila sinoć. Tu sam u svoje osobno ime i ime svoje stranke, naše kandidacijske liste i koalicijskih partnera da kažemo naš stav o svemu tome što se događa. Sramotno je da naši zastupnici i oni koji to žele postati, ponašaju se na ovakav način, da trguju utjecajem da bi došli do maloljetnica i podvođenja. To su stvari koje diraju jednog roditelja, mene posebno jer sam roditelj male djevojčice. Svatko bi se trebao zapitati ponaosob kakvu poruku ti ljudi šalju. Svi znamo da je to kazneno djelo", rekao je Zlodre.

Dodao je kako su Puljkovi bliski suradnici već imali ispada. "Ako postoji imalo morala i ljudskosti oni bi trebalo povući svoje liste i odstupiti s dužnosti. To je sve ono što mi možemo reći", rekao je Zlodre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.