ZVIŽDAČICA OBJAVILA KANDIDATURU Skinula je Merzelicu, može li i prvu SDP-ovku Siska?

Foto: Hina

ZVIŽDAČICA Jasmina Jovev koja je prva skupila hrabrosti i istupila u javnost te gostujući Nu2 razotkrila malverzacije tadašnje županice Marine Lovrić Merzel, u čijem je kabinetu radila, sad se kandidirala za gradonačelnicu Siska.

Zviždačica koja je srušila Merzel

Podsjetimo, Jovev je postala poznata široj javnosti nakon što je u emisiji "Nu2", u veljači 2014. godine, optužila Marinu Lovrić Merzel da je na njen zahtjev lažirala račune i dokumentaciju. Ustvrdila je kako je lažirala račun i za privatnu proslavu županice te da je izmislila događaj i jednoj osobi isplatila 15 tisuća kuna za posao koji nije napravila.

>> Zviždačica koja je razotkrila Merzel: Opet bih sve ponovila

Pričala je o lažiranim računima, privatnim proslavama, mobingu, ali i kako je sve to još 2013. prijavila Uskoku koji prstom nije mrdnuo. No, nakon što je javno razotkrila sve, institucije su morale reagirati.

Nedugo nakon što je razotkrila kriminal u SDP-u, dobila je otkaz. Osim nje, i njen suprug je dobio otkaz na HRT-u.  Nju su vratili na posao nakon što je utvrđeno da je dobila nezakoniti otkaz. Suprug joj je, također, dobio spor s HRT-om na sudu i vraćen je na posao.

>> Uspjela u borbi za pravdu: Zviždačica Jovev vraća se na posao 1. listopada

>> Suprug Jasmine Jovev vraćen na posao: Otkaz na HRT-u dobio je zbog osvete što su razotkrili Merzel

Kandidatura za gradonačelnicu

Jovev se sada kandidira za gradonačelnicu Siska. Na svom Facebook profilu, objavila je kandidaturu.

"Dragi prijatelji, od danas sam i službeno kandidatkinja za gradonačelnicu Siska. Počinje predizborna kampanja koja, na žalost, košta. Zato trebam vašu pomoć, a svaka donacija mi je vrlo vrijedna. Broj posebnog računa na koji možete donirati novčana sredstva otvoren je u Zagrebačkoj banci IBAN: HR8423600003510055408", napisala je.



Jasmina Jovev trenutno je na poziciji pročelnice Ureda župana  u Sisačko-moslavačkoj županiji, a trenutna gradonačelnica Siska je Kristina Ikić Baniček.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.