Šetala psa kod Đurđevca, odjednom je izletio susjed i upucao ga

Ilustracija: 123rf

IVANA Radman iz Ferdinanovca kod Đurđevca tvrdi da joj je 48-godišnji susjed zračnom puškom upucao psa. 

Slučaj je prijavila policiji koja je državnom odvjetništvu podnijela prijavu protiv susjeda zbog namjernog ozljeđivanja psa, javlja Podravski.hr.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 48–godišnjak zračnom puškom nastrijelio psa koji je zadobio ozljede noge. Od osumnjičenika je oduzeta zračna puška", kažu u županijskoj Policijskoj upravi.

"Iz čista mira ispalio hitac prema mom psu"

Radman je za Podravski.hr ispričala što se dogodilo. Kako kaže, u ponedjeljak navečer je bila u šetnji sa svojim psom, a u trenutku kad je prolazila pokraj kuće 48-godišnjaka iz dvorišta je istrčao njegov pas.

"U strahu da me taj pas ne napadne pustila sam svog ljubimca s uzice. Nakon početnog režanja psi su se zbližili, a tad je iz kuće izašao 48-godišnjak. Nisam primijetila da u ruci druži zračnu pušku, a u jednom trenutku iz čista mira i sasvim bespotrebno ispalio je hitac prema mom psu", priča Ivana Radman.

Prijavljeno policiji

Metak je njenog psa pogodio u prednju šapu. Odmah je psa odvezla u Veterinarsku stanicu u Virovitici i slučaj prijavila policiji.

"Veterinar je izvadio mom psu metak iz noge i prava je sreća da ozljeda nije teže prirode. Odlučila sam cijeli slučaj prijaviti policiji jer je 48-godišnjak bez razloga pucao na mog psa i vrlo lako ga je mogao ubiti", rekla je Ivana Radman.

48-godišnjak je odbio komentirati događaj zbog naputka policije da ne smije davati bilo kakve izjave o slučaju ranjavanja psa.

"Samo mogu poručiti da imam dokaze kojima ću pobiti priču vlasnice japanske akite, a namjeravam i podnijeti privatnu tužbu protiv nje", rekao je 48-godišnjak.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.