Šef Centra koji je rekao da si je curica možda sama smrskala glavu je HDZ-ovac

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

ŠEF CENTRA za socijalnu skrb Nova Gradiška, institucije koja je nadzirala obitelj curice hospitalizirane sa smrskanom glavom zbog čega je životno ugrožena, koji je izjavio da si je možda "to sama uradila", bio je na listi HDZ-a. 

> Jedna strašna rečenica o curici (2) otkrila je jad hrvatskih institucija

Bio je i u Gradskom vijeću, lokalni su ga mediji spominjali kao člana HDZ-a, a toj je stranci i donirao.

Medunića se, kada je riječ o njegovom političkom angažmanu, spominje još 2015. godine kao predsjednika Gradskog vijeća iz redova HDZ-a. 

Medunić je bio na listi HDZ-a za Gradsko vijeće Nove Gradiške na lokalnim izborima 2017. godine. Uz njegovo je ime navedeno da je diplomirani socijalni radnik. HDZ je na tim lokalnim izborima u Novoj Gradiški nastupao u koaliciji s HSP-om. 

HDZ-ov šef Centra za socijalnu skrb koji je tvrdio da nije bilo baš nikakvih naznaka da bi se moglo dogoditi brutalno ozljeđivanje curice, a kojeg su potpuno demantirali nadzornici Ministarstva socijalne skrbi utvrdivši da je Centar mjesecima znao za probleme i da nije ništa poduzeo, HDZ-u je i donirao. 

2017. godine stranci je uplatio 300 kuna. 

Sutra će ga HDZ-ov ministar Josip Aladrović smijeniti i imenovati novog vršitelja dužnosti. Vidjet ćemo hoće li se i ovoga puta raditi o nekome povezanom s HDZ-om. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.