SDP napokon shvatio: Duge noge garantiraju pobjedu

ČINI SE kako je Milan Bandić uveo novu modu u SDP-u nakon što je svojedobno po središtu Zagreba prošetao četiri oskudno odjevene manekenke SDP-a, a istu strategiju odlučili su se i u Šibeniku gdje u predizbornoj kampanji kandidata koalicije SDP-HNS Ante Županovića za pomažu četiri atraktivne djevojke.

> I drhtave desnice pale pred SDP-ovim manekenkama

Revolucija u kampanji SDP-a bila je kad su četiri "Crvenkapice", po nalogu zagrebačkog SDP-a dijelile predizborne materijale te stranke među kojima su se, naravno, našla i ostvarenja nenadmašnog Milana Bandića.

Tada smo unatoč savršenim manekenskim proporcijama djevojaka, vidjeli kako nisu bile baš tako savršene, jer su tako političko umovanje SDP-ovaca dobivali i oni koji će pravo glasa imati tek za kojih pet do šest godina.

Pozvao i pobjednike

Takav je slučaj i u Šibeniku, gdje se Županović, kandidat za gradonačelnika tog grada  svim silama trudi dobiti u trećem izbornom krugu kopirajući nenadmašnog Bandića.

Osim atraktivnih djevojaka, Županović se okružio i novoizabranim gradonačelnicima Vukovara i Dubrovnika koji su mu danas javno dali podršku u Šibeniku.

I.Ć.
Foto: Nikša Stipaničev (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.