PUCNJAVA KOD SPLITA U Srinjinama je izrešetan bivši mister turizma

Foto: Index

U SRINJINAMA je sinoć izrešetan 33-godišnji Mario Bečić koji je 2005. godine ponio lentu mistera turizma Dalmacije, dok je pet godina kasnije osuđen zbog pokušaja ubojstva Ridvana Kaqikua u gostionici u Tugarama, i to na četiri i pol godine zatvora. 

>>FOTO, VIDEO Pucnjava kod Splita, 33-godišnjak ranjen u noge

Bečić ga je brutalno premlatio, a Kaqiku je umro u bolnici. Pokazalo se da liječnici nisu na vrijeme uočili sepsu koja se razvila zbog puknuća crijeva.

Izrešetan pred BMW-om

Bečić je sinoć oko 18.30 sati nakon izlaska iz lokalnog kafića pogođen s više metaka u noge prije nego što je stigao do svog crnog BMW-a parkiranog na samom ulazu u Srinjine.

Ostao je ležati na cesti u lokvi krvi. Hitna pomoć ga je prebacila u splitsku bolnicu. Nije u životnoj opasnosti. Policija ima identitet osumnjičenog. Trenutno im nije dostupan.

Radi se o dobro poznatom delinkventu koji je više puta osuđivan. Oružje je već potezao. Nedavno je izašao iz zatvora. Prije koji dan sukobio se s Bečićem. Čini se da je izvukao deblji kraj pa se htio osvetiti. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Maria Bečića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Mario Bečić. 
 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.