PRVE REAKCIJE Glavašević: "Najgori i najprimitivniji hadezeovski čobanluk"

Foto:Petar Glebov/PIXSELL, Twitter

NAKON što je Index objavio članak u kojem dokazuje da je ministar Krstičević kopirao dijelove svog završnog rada na američkoj vojnoj školi, a da ih nije označio na odgovarajući način, iz MORH-a su objavili da će o toj temi biti održana konferencija za medije.


Pressicu na kojoj je ministar, između ostalog, napao novinara Indexa mogli ste pratiti uživo na Indexu te video pressice možete pogledati na sljedećem linku:

>>VIDEO Krstičević napao novinara Indexa: Lažete, manipulirate, sram vas bilo, pokažite mi svoje radove

"Najgori i najprimitivniji hadezeovski čobanluk"

Pressicu ministra Krstičevića pratio je i zastupnik SDP-a, Bojan Glavašević te ju je prokomentirao na svojem Twitteru.

"Ne znam za vas, ali meni je sablažnjivo da si ppVRH dozvoljava da s novinarom razgovara kao da je izdajnik i da mu urla da je u Hrvatskoj bio rat i velikosrpska agresija. Jednako kao i to da taj isti čovjek ne razumije osnove navođenja izvora u akademskom radu", napisao je Glavašević.

Nekoliko minuta poslije još jednom je prokomentirao pressicu.

"Najgori i najprimitivniji hadezeovski čobanluk kakav Karamarko nije smio pripustiti dalje od naplatnih kućica na ulazu u Zagreb, Plenković je pustio u mainstream i u Banske dvore. To ću ga podsjetiti idući put kad se u Saboru bude ljutio na Marasa ili Pernara zbog populizma", poručio je.

Osim toga, objavio je i jedan tvit u s "fotografijom umirovljenog generala Damira Krstičevića, potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra obrane".
 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Damir Krstičević, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Damir Krstičević.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.