Pronašli smo još jednu Vrdoljakovu izjavu koja govori sve o njemu

Foto: Hina, Facebook

POKUŠALI smo jučer nabrojati sve Vrdoljakove izjave o tome da neće podržati Plenkovićevu vladu, ali nismo uspjeli jer ih je previše. Ako ste slučajno zaboravili, Vrdoljak je u zadnjih mjesec i nešto dana vjerojatno dosadio i sebi i drugima ponavljanjem kako HNS neće spašavati ni HDZ ni Plenkovića niti njegovu, kako je to učestalo ponavljao, "Titanik vladu". Ljutio se na novinare koji su ga pitali o tome, govorio kako se "HNS politički siluje".

Jutros smo naišli na jedan njegov post koji je i dalje na njegovom Facebook profilu. Bilo bi mu bolje da ga obrisao.

"Petrovljev trbuhozborac Grmoja ne prestaje lagati, pa tako ponovno širi fake news o dogovoru HNS-a i HDZ-a, ali ne mogu reći da me to nešto posebno iznenađuje.

Lagala je ta družina i nakon potpisa javnog bilježnika, lagali su i nakon 7 jamstava, lagali su i kad su zaustavili reformu kurikuluma - pametnom dosta!

Ja se svojih stavova, za razliku od ekipe koja je izrasla iz pokreta Željke Markić, Hrasta i Grozda, čvrsto i dosljedno držim - nema preslagivanja s HDZ-om!

Au revoir Božo!", napisao je 2. svibnja.

Nakon što je jučer postalo i javno da će se HNS prodati HDZ-u, mnogi građani su na njegovom profilu počeli ostavljati razne komentare. Upravo ispod ovog posta jedan je građanin pitao: "Jel može malo objasnjenje ovog posta posebno zadnjeg djela gdje pricate o stavovima, dosljednost i ne preslagivanju sa HDZ-om? Hvala."

Donosimo još neke:

"Udri jače Vrdoljače!
Baš si #Vjerodostojan"

 "Ja se svojih stavova dosljedno drzim" ...čovjek ne zna bi li se smijao ili plakao!

"hahahahaah drž se čvrsto i dosljedno"

"Baš si čovik od morala, ljudina nema šta!!"
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.