Preplanuo na luksuznoj jahti i prošetao Splitom: Pronađen Ivo Sanader!

IVO SANADER, dobro raspoložen i ugodno preplanuo plovi na 18-metarskoj jahti "Utiha" koja je nekad pripadala njegovom prijatelju, poduzetniku Juroslavu Buljubašiću, a sada je u vlasništvu zagrebačke tvrtke Pomilon. Sanader je na jahti ovih dana je viđen u jednoj uvali na Braču.

Naime, mnogi su se pitali gdje se nalazi pobjegli premijer Sanader, a na to pitanje nije znao odgovoriti ni njegov prijatelj i stranački kolega Vladimir Šeks kada su ga upitali u emisiji Nedjeljom u dva.

Uživa u blagodatima Jadrana

No, otkrili smo kako Sanader već gotovo tjedan dana uživa u blagodatima Jadrana, ploveći na luksuznoj jahti, a navodno će se nakon Brača uputiti prema jugu.

Hrvatski radio, objavio je kako je Sanader čak promijenio ime jahte a koja se sada zove "Malo vitra", umjesto dosadašnjeg naziva "Utiha". No, nisu poznati razlozi promjene imena. Neki kažu kako  "Malo vitra" ima posebno značenje za Sanadera, dok drugi tvrde kako je tako htio samo obmanuti građane ako bi ga "nedajbože" prepoznali u nekoj od uvala. 

Na Buljubašićevoj jahti jednog ljeta bio je i Stjepan Mesić, kao i Vesna Pusić.

Inače riječ je luskuznoj jahti s palubom od tikovine te dva unikatna stola koja su naknadno posebno rađena. Jahta je izgrađena 2000. godine.  

Neće napustiti taj brod?

Navodno je Sanader kao kapetan jahte rekao da neće napustiti taj brod već će samo uživati.

Navukao ležernu bijelu košulju i prošetao Splitom

Ivo Sanader danas je viđen i u svom rodnom gradu. Premijer je prošetao Splitom u pratnji tjelohranitelja, te je posjetio izložbu akademskog slikara Vladimira Meglića u galeriji Kula. Sanader je bio odjeven vrlo ležerno, u bijelu košulju zavrnutih rukava, te se jasno vidjelo da je krstarenjem na jahtu uhvatio ljetni ten.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.